Ανοιχτοί λογαριασμοί

Στο 0-0 έμειναν Μάλαγα και Ντόρτμουντ, έπειτα απο τα πρώτα 90΄λεπτά της σύγκρουσης τους με θέα στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Καλύτεροι οι Γερμανοί, αλλά η λευκή ισοπαλία κρατά τους λογαριασμούς ανοιχτούς για την ρεβάνς, επί Γερμανικού εδάφους.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ ήταν ανώτερη από την Μάλαγα. Οι Γερμανοί έβαλαν την μπάλα κάτω, έκλεισαν τους Ισπανούς στα καρέ τους και άρχισαν το... σφυροκόπημα. Γκέτσε στο 6', στο 14' (τετ α τετ) και στο 19', Ρόις στο 25'΄και στο 32', Γκρόσκροϊτζ στο 29' και Λεβαντόφσκι στο 36' απείλησαν την εστία του Καμπαγέρο, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων

να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να κρατάει μόνος του το μηδέν. Η Μάλαγα αντέδρασε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους, και μάλιστα διπλή, στο 43', αφού πρώτα ο Ουέλινγκτον (απέκρουσε ο Βεϊντενφέλερ) και ακολούθως ο Τουλαλάν (έδιωξε ο Πίστσεκ με το κεφάλι σε κόρνερ) δεν κατάφεραν να σκοράρουν.Η Ντόρτμουντ μπήκε φουριόζα και στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 65' σπατάλησε τρεις ανεπανάληπτες ευκαιρίες: στο 47' με τον Λεβαντόφσκι (αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πολύ πλάγια), στο 54' με τον Καμπαγέρο να μπλοκάρει -προ του Λεβαντόφσκι- το γύρισμα του Γκρόσκροϊτζ και στο 64' με τον Γκέτσε να σουτάρει από εξαιρετική θέση μόλις άουτ (είχε και την επιλογή της πάσας στον Λεβαντόφσκι). Η Μάλαγα δεν ρίσκαρε, αλλά παρ' όλα αυτά είχε κάποιες ευκαιρίες, όπως με τον Ίτσκο στο 66' (πολύ δυνατό σουτ, απέκρουσε ο Βεϊντενφέλερ) και με τον Τουλαλάν στο ίδιο λεπτό. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε τίποτα, με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία καλή στιγμή: η Μάλαγα στο 90' με τον Αντούνες και η Ντόρτμουντ στο 84' με τον Σίεμπερ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Γκάμεζ, Ουέλινγκτον, Ντεμικέλις, Αντούνες, Τουλαλάν, Ιτούρα, Χοακίν, Ίτσκο (87' Ντούντα), Μπαπτίστα (76' Σάντα Κρουζ), Σαβιόλα (68' Πορτίγιο).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βεϊντενφέλερ, Πίστζεκ, Σούμποτιτς, Σαντάνα, Σμέλτζερ, Κελ (80' Μπέντερ), Γκουντογκάν, Γκέτσε (92' Κιρκ), Ρόις (69' Σίεμπερ), Γκρόσκροϊτζ, Λεβαντόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα