"Mitroglikerina" και Άνφιλντ

Ο Κώστας Μήτρογλου απέκτησε την δικιά του σελίδα, στην πρώτη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας, τη "Marca"!
"Οι αριθμοί του (23 γκολ σε 22 ματς) είναι στο ύψος μόνο του Κριστιάνο Ρονάλντο", αναφέρει η Μarca για τα κατορθώματα του Μήτρογλου

Στον τίτλο του δημοσιεύματος οι Ισπανοί παίζουν με τη λέξη "νιτρογλυκερίνη" και επιλέγουν ως τίτλο το "...Μητρογλυκερίνη". Επιπλέον φιλοξενούνται δηλώσεις του Μίτσελ, ο οποίος τονίζει:"Δεν είναι ένας επιθετικός που έχει μόνο γκολ.

Είναι συντονισμένος, ικανός, με τεχνική και ξέρει να παίζει εκτός περιοχής. Υποπτευόμασταν ότι είχε αυτά τα προσόντα και δουλέψαμε την φυσική του κατάσταση και το «διάβασμα» του παιχνιδιού. Τα κάνει και γι' αυτό τα γκολ του, τα οποία πριν ήταν σχεδόν όλα μέσα από την περιοχή, έρχονται πλέον και με άλλους τρόπους».

Ο Μήτρογλου λέει για τον εαυτό του: "Είμαι παίκτης ομάδας και όπου με χρειάζεται, εκεί θα βρίσκομαι".

Στο τέλος γίνεται αναφορά στο ταξίδι του Κλοπ στο Βουκουρέστι, ώστε να δει από κοντά τον διεθνή επιθετικό για λογαριασμό της Ντόρτμουντ, όπως και στο ενδιαφέρον των Ιντερ, Λίβερπουλ και Αρσεναλ.

Κάπου εκεί έρχεται να προστεθεί σημερινό δημοσίευμα της "Mirror", το οποίο αναφέρει την επιθυμία της Λίβερπουλ να φέρει στο "Άνφιλντ" τον Κώστα Μήτρογλου και γι΄αυτό ετοιμάζει πρόταση 7 εκατ. λιρών για να τον αποκτήσει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο επικεφαλής του σκάουτινγκ της Λίβερπουλ, Μπάρι Χάντερ και ο υπεύθυνος μεταγραφών Ντέιβ Φάλοους βρέθηκαν στη Ρουμανία και είδαν ξανά τον Μήτρογλου να σκοράρει κρίσιμο γκολ. Είχαν παρακολουθήσει και το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ, αλλά και το ντέρμπι των «αιωνίων».

Keywords
Τυχαία Θέματα