«Η Ελλάδα μας ανήκει»

Το Athens Fringe Live ανοίγει τις πόρτες του αύριο Παρασκευή και για 4η χρονιά, υποδέχεται έως και τις 30 Ιουνίου το κοινό του, σε επιλεγμένους χώρους της πρωτεύουσας.

Αυτοί είναι η Τεχνόπολις, το Βρυσάκι, το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» στο Θησείο, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων και το «Καμπαρέ Βολταίρ».

Με 170 καλλιτεχνικές

ομάδες, 800 συμμετέχοντες καλλιτέχνες, και πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα, στοχεύει στο να λειτουργήσει ως ανοιχτό βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, αγκαλιάζοντας όλες τις μορφές τέχνης.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι δωρεάν, ωστόσο όπου υπάρχει εισιτήριο, κοστίζει 5 ευρώ, είναι ημερήσιο και ισχύει για όλους τους συνεργαζόμενους χώρους.

Η υπεύθυνη προγραμματισμού του Athens Fringe Live Βασιλεία Τάσκου, η οποία μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στη Βάνα Λυκομήτρου, επεσήμανε ότι η διοργάνωση παραμένει πιστή στο μότο «Η Αθήνα μας ανήκει». Πηγαίνει ωστόσο ένα βήμα παραπέρα, αναπτύσσοντας στην πράξη -πέραν της καλλιτεχνικής διάστασης του Fringe- και την έννοια του διαδικτύου και των κοινοτήτων, μέσω ενος site, που φέρνει κοντά καλλιτέχνες, ακτιβιστές, αλλά και όλο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα