Η ΔΗΜΑΡ παρούσα με το δικό της στίγμα

«Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ήταν επί της ουσίας τρικομματική, καθώς σε πολλά και σημαντικά ζητήματα της ασκούμενης πολιτικής, υπήρξαν χειρισμοί που περιόρισαν τη δυνατότητα να αξιοποιείται και να γίνεται σεβαστή η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ», τόνισε ο Φώτης Κουβέλης.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι δημόσιες υποθέσεις, αντιμετωπίστηκαν με «στενή κομματική και αντιδημοκρατική αντίληψη», ενώ επανέλαβε, ότι «η
Ελλάδα πρέπει να δώσει τη μάχη για την παραμονή στο ευρωπαϊκό πλαίσιο» και ότι «η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα με το δικό της διακριτό στίγμα».

Ανέφερε, δε, ότι η Δημοκρατική Αριστερά, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου σοσιαλιστικού χώρου, υποστηρίζοντας ότι δικομματισμός και ο διπολισμός, μόνο ως καρικατούρα μπορεί να υπάρξουν και πάλι.

Ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, σημείωσε ότι το κόμμα «θα κινηθεί στη γραμμή της προγραμματικής αντιπολίτευσης» και ανέφερε ότι «το πρώτο τεστ για το ΠΑΣΟΚ θα είναι η ψήφιση για την άρση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου».
Keywords
Τυχαία Θέματα