Η ΔΕΘ μπορεί να αναδείξει τη Θεσσαλονίκη σε εμπορικό κόμβο

Την άποψη ότι η Θεσσαλονίκη μπορεί να αναδειχθεί σε εμπορικό και πολιτισμικό κόμβο μέσω της Διεθνούς Έκθεσης, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο της 78ης Έκθεσης, όπου συνοδευόταν από βουλευτές, τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Βίτσα, και στελέχη.

Είπε ακόμα ότι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πρέπει να γίνει περισσότερο διεθνής και να δώσει ευκαιρίες για προώθηση νέων επιχειρήσεων και προϊόντων, όπως τα αγροτικά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στις 18:30 το απόγευμα, ο κ. Τσίπρας θα παραχωρήσει ομιλία και θα έχει διαβούλευση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

«Τελειώνουν τα ψέματα και η κοροϊδία»

Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη συμπρωτεύουσα, ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση, σημειώνοντας πως «κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέματα και η κοροϊδία».

«Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα παραμυθία της Χαλιμάς του Αντώνη Σαμαρά για το ‘success story'», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθυνόμενος στην γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μερκελ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει το κατοχικό δάνειο που η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα.

«Δεν είναι δυνατό πια να μας κατηγορούν οι μπαταχτσήδες για μπαταχτσήδες. Τέρμα λοιπόν οι ευγένειες κυρία Μερκελ. Σας χρωστάμε, μας χρωστάτε όμως κι εσείς, ήρθε η ώρα για τον λογαριασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα