Η Αθήνα γιορτάζει

Πολλές είναι και σήμερα οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων στο Σύνταγμα με θέατρο, ζογκλερ, ξυλοπόδαρους, ακροβάτες, μουσική και εργαστήρια για τα παιδιά.

«Μην πετάξεις τίποτα... Φτιάξε ένα παιχνίδι για τα παιδιά!», είναι ο τίτλος του εργαστηρίου κατασκευής παιχνιδιών, που στήνεται στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος.

Στις

12 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος, πραγματοποιείται εκδήλωση για την ενίσχυση της οργάνωσης ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ με τίτλο «2013 Παστίλιες για τον πόνο του άλλου».

Ο Ρόλαν τ Ζι, ένας από τους πιο καταξιωμένους μίμους της Ευρώπης, παίζει με τα κοινό και οδηγεί μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο της παντομίμας, 12 με 4 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.

Επίσης, από τις 12 το μεσημέρι η ομαάδα θεαμάτων «circus Days» παρουσιάζει θεατρικά δρώμενα και παιχνίδια με ζογκλέρ, ακροβάτες και ξυλοπόδαρους. Επίσης, οι «Μικρές Ιστορίες» παρουσιάζουν τη θεατρική διαδραστική παράσταση με τίτλο «Ο Φον Κουραμπιές εναντίον του Κόμη Μελομακαρόνη».

Και στη μια και τέταρτο κατασκευάζεται «Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από ύφασμα».

Στις 2 το μεσημέρι παρουσιάζεται το θεατρικό παιχνίδι και εργαστήριο κατασκευής παιχνιδιών με τίτλο «Ποιος θα γίνει βοηθός του Αϊ Βασίλη;».

Στις 5 το απόγευμα συναυλία των Μπέργκερ Πρότζεκτ.

Στις 11.30 το πρωί ξεκινά ο μουσικός περίπατος της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων σε πλατεία Κοτζιά, Ερμού και πλατεία Συντάγματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα