Η 6η θέση στέλνει Ευρώπη;

Παναθηναϊκός και Ξάνθη συγκρούονται στη Νέα Σμύρνη στις 20:00,Novasports 1 με στόχο την έκτη θέση η οποία μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στον Παναθηναϊκό ο Σισοκό κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι στη διάθεση του Γιάννη Βονόρτα για το μπαράζ. Παράλληλα, στην αποστολή μετέχει και ο Λουσιάνο Φιγκεόρα, ο οποίος
ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο, ήταν κυρίως για προληπτικούς λόγους. Αντίθετα, ο τεχνικός των «πράσινων» έχει αρκετούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» ενόψει του αγώνα με την Skoda Ξάνθη.

Ο Βονόρτας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βιτόλο και Σπυρόπουλο, όπως και στους τραυματίες Τοτσέ και Μαυρία, ενώ εκτός έμειναν ακόμα και οι: Ταμπάκης, Κοτσόλης, Κουίνσι, Φουρλάνος, Κάιπερ, Βελάσκες, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Αναλυτικά, στην αποστολή μετέχουν οι: Καρνέζης, Καπίνο, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Μαρίνος, Σο, Ζέκα, Λαγός, Καζιγιάμα, Μπαρμπαρούσης, Ντίνας, Εσπάρθα, Φορναρόλι, Σισοκό, Φιγκερόα, Χουχούμης και Αποστολόπουλος.

Χωρίς προβλήματα η Σκόντα Ξάνθη θα παρουσιαστεί στη σημερινή αναμέτρηση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει καταστρώσει τα πλάνα του, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη, που θα φέρει την ομάδα του κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε περίπτωση που κάποια ομάδα από αυτές που συμμετέχουν τα πλέι οφ, δεν πάρει αδειοδότηση.

Στην αποστολή της ακριτικής ομάδας συμμετέχουν οι: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ονουάτσι, Μάνταλος και Πρίττας.
Keywords
Τυχαία Θέματα