Για την πρόκριση οι Νέοι

Την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκρισή της στους «16» του Μουντιάλ της Τουρκίας έχει στις 18:00-Eurosport, η Εθνική μας ομάδα των Νέων στην αναμέτρηση με την Παραγουάη στην Τραπεζούντα.

Η Ελλάδα θέλει τη νίκη για να περάσει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα Μεξικό - Μάλι, αν και υπό προϋποθέσεις περνάει ακόμη και με ήττα. Ο Κώστας Τσάνας δεν θέλει, όμως, η ομάδα μας να μπλέξει σε τέτοια σενάρια και έχει περάσει στους παίκτες το μήνυμα να παίξουν για τη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός

έχει καταλήξει στην ενδεκάδα. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Μαρινάκη ( Κωνσταντινίδη), Μπουγαΐδη, Τριανταφυλλόπουλο και Σταφυλίδη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης και ένας εκ των Μπάλλα, Φουρλάνου με φαβορί τον δεύτερο. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Μπουχαλάκης, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Κολοβός και Γιαννιώτας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Διαμαντάκος.

Στην εθνική ομάδα της Παραγουάης, ο Βίκτορ Χένες αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Μορέα, Μαρέκο, Βαρέδες, Γκόμες, Αλόνσο, Μοντενέγκρο, Αλμιρόν, Ρόχας, Σαναμπρία, Κορέα και Ντομίνγκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα