Γεύμα στους πολιτικούς αρχηγούς

Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί. Γεύμα τους παραθέτει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για την 41η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Με αφορμή αυτήν, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία στέλνει νέα μηνύματα, κάνοντας εκτενή αναφορά στο σήμερα.
Τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας αλλά και την ανάγκη επιστροφής της Ευρώπης στις ιδρυτικές της αξίες και αρχές, κυρίως αυτές του ανθρωπισμού
και της κοινωνικής δικαιοσύνης, προτάσσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στο μήνυμά του για τη σημερινή επέτειο.

Απευθυνόμενος, προς όλους εκείνους που, καλόπιστα, προβληματίζονται ως προς το μέλλον και την ουσία της ευρωπαϊκής ενοποίησης, ο κ. Παυλόπουλος επεσήμανε ότι «είναι απείρως προτιμότερο, μένοντας σταθερά και αποφασιστικά στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ν' αγωνισθούμε με τους λαούς της, προκειμένου κι εκείνη να διορθώσει τα λάθη της και να ξαναβρεί τις ιδρυτικές της θεμελιώδεις αρχές και αξίες. Εν πάση δε περιπτώσει είναι αδιανόητο να επιλέξουμε τον μοναχικό, και προδήλως αδιέξοδο, δρόμο της κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης και της άκρως διαβρωτικής, έως ολέθριας, εθνικής περιπέτειας», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μήνυμα και από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η κ. Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε: «Τιμώντας εκείνους που αγωνίστηκαν κατά της δικτατορίας, κινητοποιούμαστε και διακινούμαστε προκειμένου και με το παράδειγμά μας να αποδώσουμε τιμή, αλλά και να αποδώσουμε στις επόμενες γενιές μια ελεύθερη, δημοκρατική χώρα, όπου τα δικαιώματα και οι ελευθερίες είναι πάνω από τις τράπεζες και τις αγορές».
Keywords
Τυχαία Θέματα