Φινάλε με υποβιβασμό Λεβαδειακού

Με την 34η αγωνιστική ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας . Ο Λεβαδειακός είναι η τέταρτη ομάδα που υποβιβάζεται στη Football League μαζί με Εργοτέλη, ΟΦΗ και Νίκη Βόλου.

Η 34η αγωνιστική

Εργοτέλης - Λεβαδειακός 0-2

Ο Λεβαδειακός έκανε το καθήκον του και νίκησε στην Κρήτη τον Εργοτέλη με 2-0 αλλά δεν τον ευνόησαν τα άλλα αποτελέσματα

και υποβιβάστηκε στην τετραπλή ισοβαθμία με Πανθρακικό, Βέροια και Πανιώνιο.

Καλλονή - Ατρόμητος 1-1

Η Καλλονή έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο, όμως ο βαθμός ήταν «χρυσός» για ναανανεώσει το ραντεβού της με τη Σούπερ Λίγκα και για τη νέα σεζόν.

Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα 2-0

Ο ορεξάτος Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 2-0 της Κέρκυρας, χάρη σε γκολ των Πάρα (14’) και Νίκο (41’).

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Δεν χαμογέλασε όσο θα ήθελε ο Παναθηναϊκός με το 3-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Κι ενώ το 0-0 του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο του ήρθε…κουτί, το γκολ με το οποίο ο Ατρόμητος πήρε 1-1 στην Καλλονή, του έκοψεένα βαθμό εν όψει πλέι οφ.

Παναιτωλικός - Βέροια 2-0

Ιδανικά ολοκλήρωσε την άψογη φετινή χρονιά ο Παναιτωλικός, ο οποίος νίκησε 2-0 τη Βέροια, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Μαρτίνες που δημιούργησε το πρώτο γκολ και αποχαιρέτησε τους Αγρινιώτες.

Πανθρακικός - Ξάνθη 2-0

Ο Πανθρακικός, στο κατάμεστο ΔΑΚ, πέτυχε τον διπλό στόχο, αφού εκτός από τη νίκη 2-0 με την οποία κλείδωσε την παραμονή, έγινε και το αφεντικό της Θράκης υποτάσσοντας την Ξάνθη.

Πανιώνιος -ΠΑΟΚ 0-0

Ο Πανιώνιος φλέρταρε έντονα με τον υποβιβασμό για περίπου 30’, αγωνιζόμενος και με δέκα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά εν τέλει το 0-0 αποδείχθηκε αρκετό για να του δώσει την παραμονή στη Super League.

Πλατανιάς - Ολυμπιακός 1-1

Το γκολ του Χάρα στο 87ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1 του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στα Χανιά, αποτέλεσμα που χαροποίησε και τους Κρητικούς που παρέμειναν στη Σούπερ Λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα