Φαλκάο στη Γιουνάιτεντ

Φαλκάο & Μπλιντ η ManUtd, Γουέλμπεκ η Άρσεναλ, Τσιτσαρίτο η Ρεάλ, Τσέρτσι η Ατλέτικο, Νεγρέδο η Βαλένθια, Φαν Χίνκελ & Μποναβεντούρα η Μίλαν, Πάντεβ & Τζεμαϊλί η Γαλατά. Αβραάμ, Σαβιόλα & Ποστίγκα. Όλες οι κινήσεις της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών...Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει στις 03:30 την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο από την Μονακό με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο έναντι 7.600.000 ευρώ και προοπτική αγοράς έναντι 65.800.000 ευρώ! Περισσότερα ΕΔΩ

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ
Γιουνάιτεντ είχε ολοκληρώσει την απόκτηση του 25άχρονου διεθνή Ολλανδού, Ντάλεϊ Μπλιντ, ο οποίος παίζει αριστερό μπακ(χαφ), αλλά και αμυντικό χαφ (για εκεί προορίζεται), ενώ ο Άγιαξ έβαλε στα ταμεία του 17.700.000 ευρώ.

"Τσιτσαρίτο" στην Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον 26άχρονο Μεξικανό στράικερ, Χαβιέρ Ερνάντες, με την μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για έναν χρόνο. Ο "Τσιτσαρίτο" πήρε κλασικά την φανέλα με το "14", ενώ θα είναι φυσικά η αλλαγή του Καρίμ Μπενζεμά.

Γουέλμπεκ στην Άρσεναλ

Με 20.000.000 ευρώ η Άρσεναλ απέκτησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον 23άχρονο Άγγλο επιθετικό, Ντάνι Γουέλμπεκ.

Υπέγραψε Ατλέτικο ο Τσέρτσι

Ο Αλέσιο Τσέρτσι πέρασε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε για τρία χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Τορίνο πήρε 16.000.000 ευρώ για τον 27άχρονο Ιταλό εξτρεμ και ίσως πάρει άλλα 3.000.000 ευρώ ως bonus.

Φαν Χίνκελ και Μποναβεντούρα η Μίλαν

Μία μέρα μετά την υπογραφή του Φερνάντο Τόρες, η Μίλαν απέκτησε δανεικό από την Τσέλσι τον 22άχρονο Ολλανδό μέσο, Μάρκο φαν Χίνκελ, ενώ οι "ροσονέρι" απέκτησαν επίσης από την Αταλάντα τον 25άχρονο Ιταλό επιτελικό μέσο, Τζάκομο Μποναβεντούρα, με 7.000.000 ευρώ.

Στο "Μεστάγια" ο Νεγρέδο

Η Βαλένθια ολοκλήρωσε την απόκτηση του 29άχρονου Ισπανού επιθετικού, Άλβαρο Νεγρέδο, από την Μάντσεστερ Σίτι με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Αν θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να δώσει 25.000.000 ευρώ.

Και Γιανγκά-Μπιβά η Ρόμα

Μετά τους Αστόρι και Μανωλά, η Ρόμα πήρε και τρίτο στόπερ, τον 25άχρονο Γάλλο, Μαπού Γιανγκά-Μπιβά, με την μορφή δανεισμού από την Νιούκαστλ.

Σταμπουλί στην Τότεναμ

Με 6.000.000 ευρώ η Τότεναμ απέκτησε από την Μονπελιέ τον 24άχρονο Γάλλο αμυντικό μέσο, Μπεζαμέν Σταμπουλί.

Αμπέλ Ερνάντες, Ντιαμέ, Γκαστόν & Μπεν Αρφά η Χαλ

Έδωσε 12.000.000 ευρώ στην Παλέρμο η Χαλ και κάνοντας ρεκόρ δαπάνης απέκτησε τον 24άχρονο διεθνή Ουρουγουανό στράικερ, Αμπέλ Ερνάντες, ενώ λίγο αργότερα ανακοίνωσε την απόκτηση του 27άχρονου Σενεγαλέζου μέσου, Μοαμέντ Ντιαμέ, έναντι 4.430.000 ευρώ και εν συνεχεία τον δανεισμό του 23άχρονου Αργεντινού επιτελικού μέσου, Γκαστόν Ραμίρες, από την Σαουθάμπτον και έκλεισε με τον δανεισμό του 27αχρονου Γαλλο-Τυνήσιου εξτρέμ, Χατέμ Μπεν Αρφά, από τη Νιούκαστλ.

Χόλτμπι και Γκριν το Αμβούργο

Δανεικούς πήρε το Αμβούργο τον 23άχρονο Γερμανό μέσο, Λιούς Χόλτμπι, από την Τότεναμ και τον 19άχρονο Αμερικανό εξτρέμ, Τζούλιαν Γκριν, από την Μπάγερν Μονάχου.

Ρίκι Άλβαρες και Κοάτες η Σάντερλαντ

Η Σάντερλαντ απέκτησε από την Ίντερ ως δανεικό με προοπτική αγοράς τον 26άχρονο Αργεντινό επιτελικό μέσο, Ρίκι Άλβαρες.

Μετά από 3 χρόνια με μόλις 12 συμμετοχές, η Λίβερπουλ έδωσε δανεικό στην Σάντερλαντ τον 23άχρονο διεθνή Ουρουγουανό στόπερ, Σεμπαστιάν Κοάτες, ο οποίος τους τελευταίους έξι μήνες ήταν δανεικός στην Νασιονάλ Μοντεβίδεο.

Σάντρο στην ΚΠΡ

Με 12.000.000 ευρώ η ΚΠΡ πήρε από την Τότεναμ τον 25άχρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, Σάντρο.

Ρίισε το ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ απέκτησε τον 34άχρονο Νορβηγό αριστερό μπακ, Γιον Άρνε Ρίισε, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Φούλαμ.

Τραπεζούντα ο Αβραάμ, Βερόνα ο Σαβιόλα

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε στην Τράμπζονσπορ τον 29άχρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό, Αβραάμ Παπαδόπουλο και στην Ελλάς Βερόνα τον Χαβιέρ Σαβιόλα (αμφότερους χωρίς να πάρει χρήματα).

Πάντεβ και Τζεμαϊλί η Γαλατάσαράι

Έδωσε μόλις 2.350.000 ευρώ η Γαλατάσαράι στη Νάπολι και απέκτησε τον 27άχρονο Σκοπιανό επιθετικό, Γκόραν Πάντεβ και τον 28άχρονο Ελβετό μέσο, Μπλερίμ Τζεμαϊλί.
Keywords
Τυχαία Θέματα