Έξαλλος ο Μπλαχίν με δημοσιογράφο

Ποιος είδε τον Μπλαχίν και δεν τον φοβήθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά τον αποκλεισμό της Ουκρανίας.

Στα χέρια με δημοσιογράφο λίγο έλειψε να έρθει ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ουκρανών, εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από τους Άγγλους, που επέφερε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Euro 2012.

Ο «τσάρος» βγήκε...εκτός εαυτού μετά από ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον ανέτοιμο - κατά τη γνώμη

του εκπροσώπου του Τύπου - Γκούσεφ. Πριν καλά, καλά προλάβει να τελειώσει την ερώτησή του, ο Μπλαχίν τον προκάλεσε...σε μονομαχία: «Εάν είσαι άνδρας, σήκω, έλα μαζί μου έξω και πάμε να το συζητήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο». Ο Ουκρανός τεχνικός δεν έμεινε εκεί: «Μπορείς να γράφεις ότι θέλεις. Εάν δεν σου αρέσω, πες το. Ομως έλα να μου το πεις κοιτώντας με στα μάτια, εάν έχεις το κουράγιο. Οφείλεις να σεβασθείς όσα έχω κάνει στο ποδόσφαιρο. Επαιξες ποτέ ποδόσφαιρο; Πρέπει να σέβεσαι εμένα και την δουλειά μου. Δεν θα αφήσω κανέναν να κριτικάρει την ομάδα μου».

Ο υπεύθυνος Τύπου της UEFA παρενέβη και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά να περιοριστούν μόνο στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού. Απευθυνόμενος προς αυτούς, μάλιστα, τους είπε πως «εδώ δεν είναι αίθουσα δικαστηρίου, αλλά συνέντευξης Τύπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα