Επόμενη στάση... Μάλαγα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα στις 21:00-Novasports3, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας και στόχος του δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τη γνωστή απουσία του Έισι Λο, ενώ εκτός θα είναι και ο Τζαμάριο Μουν, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του κόντρα στον Ηλυσιακό, ωστόσο δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Από

την άλλη, η Ουνικάχα Μάλαγα μετράει επίσης 2 νίκες και 2 ήττες στο Top 16, με τον Χουάν Πλάθα να μην υπολογίζει στον τραυματία Ερλ Κάλογουεϊ.

«Είναι μία πολύ σκληρή ομάδα. Κερδίσαμε δύο φορές τη Μάλαγα και στην Ισπανία έκαναν πολύ καλή εμφάνιση οι Σπανούλης και Λοτζέσκι. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Μετά το διάστημα των τραυματισμών και της αγωνιστικής κρίσης, είμαστε καλύτερα στις προπονήσεις. Αυτό μας κάνει αισιόδοξους. Πέτγουεϊ, Μουν και Κόλινς είναι όλο και σε καλύτερη κατάσταση. Η Μάλαγα παίζει σε πολύ έντονο ρυθμό με πιεστική άμυνα. Έχει την απουσία του Κάλουγεϊ, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα