Αντιπαράθεση με φόντο τον Κάρας

Σκηνικό σφοδρής αντιπαράθεσης κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ στήνεται μετά το σχόλιο - αιχμή των ελεγκτών της τρόικας για τον Αλέξη Τσίπρα, που προκαλεί οργή στην Κουμουνδούρου. Στην προεκλογική περίοδο που διανύει η Ευρώπη και τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος προς την κυβέρνηση και τη ΝΔ απέδωσε την επίθεση Κάρας προς τον Αλέξη

Τσίπρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη. Νωρίτερα, για απρέπεια και χοντράδα του κου Κάρας έκανε λόγο μέσω του ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατηγορώντας τον αντιπρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου ότι «έκανε το χατίρι στον φίλο του κ. Σαμαρά και δε σεβάστηκε ούτε την ιδιότητά του, ούτε τη χώρα που τον φιλοξενεί».

Ο Ότμαρ Κάρας υποστήριξε πως όταν ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν το Δεκέμβριο στο Στρασβούργο και ρωτήθηκε επί μία ώρα για τις δικές του προτάσεις και τους στόχους του, δεν είπε τίποτα παρα μόνο ότι στηρίζει το ευρωκοινοβούλιο.

Ο κ. Σκουρλέτης αντέτεινε ότι στη συνάντηση στο Στρασβούργο, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει και προφορικά και γραπτώς μέσα από τη Μαύρη Βίβλο τις συστάσεις του.


Η Μαύρη Βίβλος δεν είναι θέσεις, απάντησε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από εκεί που ο Κάρας ήταν Θεός, τον έριξαν στο πυρ το εξώτερον. Πρόκειται για ΣΥΡΙΖΑ α λα καρτ».

«Τα όσα είπε χθες ο κ. Κάρας δείχνουν ότι τα λόγια μέσα είναι εύκολα ενώ η διαπραγμάτευση έξω είναι δύσκολη. Ας σταματήσουμε τα εύκολα λόγια της εσωτερικής κατανάλωσης και ας συσπειρωθούμε προκειμένου να διασφαλίσουμε την έξοδό μας από την κρίση», δήλωσε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οι ελεγκτές της τρόικας συναντούν σήμερα τον Γιάννη Στουρνάρα, ενώ ο κ. Κάρας θα παραχωρήσει το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, στην οποία πληροφορίες λένε πως θα κάνει νέα αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα