Επίθεση στην κυβέρνηση και εγγραφή μελών

Νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι οι τρεις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν «μετέτρεψαν τη λαϊκή εντολή της 17ης Ιουνίου για επαναδιαπραγμάτευση και απαγκίστρωση από το Μνημόνιο στη πιο συνεπή, ιδεολογικά
και προγραμματικά, πολιτική εφαρμογής του».
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ακόμη ότι «οι τρεις πολιτικές δυνάμεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης αθροίζουν και τυπικά από χθες μια συγκυριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, έχουν όμως χάσει την όποια κοινωνική στήριξη ή ανοχή απέσπασαν με τον επαμφοτερίζοντα προεκλογικό πολιτικό λόγο τους».

Ερωτηθείς σχετικά με τις «προειδοποιήσεις» του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Δεν απειλούμε κανένα, λέμε το αυτονόητο όμως, ότι η δημόσια περιουσία δεν είναι τσιφλίκι κανενός και δεν μπορεί μια συγκυριακή και οριακή πλειοψηφία να αποφασίζει για το μέλλον των επόμενων γενεών».
Παράλληλα ανακοίνωσε την έναρξη της πανελλαδικής καμπάνιας εγγραφής μελών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που αποτελεί το πρώτο βήμα στην πορεία προς την μετεξέλιξή του σε ενιαίο πολιτικό φορέα.
Keywords
Τυχαία Θέματα