Επίθεση Γκίλαρντ στην αντιπολίτευση

Σε μετωπική σύγκρουση, βρίσκονται η Αυστραλή πρωθυπουργός, Τζούλια Γκίλαρντ και ο αρχηγός των Πράσινων, γερουσιαστής Μπομπ Μπράουν.

    Παρά το γεγονός ότι οι Πράσινοι στηρίζουν την Εργατική κυβέρνηση μειοψηφίας, η κ. Γκίλαρντ σε ομιλία της τους κατηγόρησε ότι δεν σέβονται τον θεσμό της οικογένειας και ούτε εκτιμούν την αναγκαιότητα της επίπονης εργασίας.

    "Οι Πράσινοι", είπε η πρωθυπουργός για τους κυβερνητικούς εταίρους της, "ποτέ δεν θα υιοθετήσουν τις αξίες του Εργατικού κόμματος. Αξίες που στηρίζονται
στην εκτίμηση για τη σκληρή δουλειά του μέσου Αυστραλού στις πόλεις, τα προάστια και την επαρχία. Αξίες για αγάπη για την οικογένεια, το έθνος και την αξιοπρεπή ζωή".

    Προφανώς η κ. Γκίλαρντ αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στις θέσεις των Πρασίνων υπέρ της νομιμοποίησης των γάμων των γκέϊ, της ευθανασίας, ελεγχόμενης χρήσης μαριχουάνας κ.α.

    Απαντώντας ο αρχηγός των Πράσινων, γερουσιαστής Μπομπ Μπράουν, είπε πως οι δηλώσεις της πρωθυπουργού είναι "ατυχέστατες".

    "Στρέφεται κατά αυτών που τη στηρίζουν. Είναι λάθος δηλώσεις και προσβάλλουν εκατομμύρια Αυστραλούς. Κάνει λάθος η πρωθυπουργός και θα της μιλήσω και προσωπικά", ανέφερε ο γερουσιαστής Μπράουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα