Επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ ο Κιριλένκο

Επιβεβαιώθηκαν και επίσημα οι φήμες που ήθελαν τον Αντρέι Κιριλένκο να επιστρέφει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την αποδέσμευση του από τους Σίξερς.

Ο 34χρονος φόργουορντ θα φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανακοίνωσε την απόκτηση του μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Ρώσοι πλέον ισχυροποιούνται ακόμα περισσότερο και καθίστανται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση

της Ευρώλιγκας. Ο Κιριλένκο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, με την έναρξη του δεύτερου γύρου του Top-16.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην αγαπημένη μου ομάδα, όπου έπαιξα στο ξεκίνημα της καριέρας μου και στο μέσον αυτής. Είναι σπουδαίο ότι θα έχω την ευκαιρία αυτή και χαίρομαι που την εκμεταλλεύτηκα. Αντιλαμβάνομαι πως πλησιάζει η ώρα που θα σκέφτομαι την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση και γνώμη μου είναι πως είναι καλύτερο να το κάνω με τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Κιριλένκο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα