Ένταση στην ΓΣ της ΑΕΚ

Μία επεισοδιακή χρονιά για την ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί κατά τον ίδιο τρόπο, καθώς η ΓΣ της ΠΑΕ αναβλήθηκε εν μέσω έντασης μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου και ενός οπαδού που του πέταξε καφέ!
Η διαδικασία άρχισε με έναν οπαδό να απευθύνεται στον πρόεδρο της ΠΑΕ και να λέει: «Κάθεστε στις καρέκλες μόνο και μόνο για να πηγαίνετε ταξίδια με την ΑΕΚ», για να εισπράξει την οργισμένη αντίδραση του Ανδρέα Δημητρέλου. «Εγώ πηγαίνω
ταξίδια με την ΑΕΚ; Όλη μέρα τρέχω για την ΑΕΚ από εδώ και από εκεί για να μείνει η ΑΕΚ ζωντανή και μου λες εμένα ότι πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ;».

Ο οπαδός δεν πτοήθηκε: «Άντε φύγε ρε λαμόγιο», φώναξε προς τον Ανδρέα Δημητρέλο και του πέταξε έναν καφέ στο πρόσωπο. Αμέσως απομακρύνθηκε από το χώρο, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να είναι πολύ δυσαρεστημένος στη συνέχεια και να μονολογεί «δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά».

Η γενική συνέλευση πήρε αναβολή για τις 17 Ιανουαρίου και μένει να φανεί αν μέχρι τότε θα υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση Βιντιάδη που θα βγάλουν την ομάδα από το τέλμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα