Ενότητα και ψυχολογία οι πρώτοι στόχοι Ρότσα

Ενότητα και αλλαγή ψυχολογίας οι πρώτες προτεραιότητες του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» αρκέστηκε σε λίγα λόγια προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά φρόντισε να κάνει σαφές τι θέλει από εκείνους.

Χουάν Ραμόν Ρότσα και Γιάννης Βονόρτας έφτασαν νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας αφού στο μυαλό και των δύο είναι το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και εκεί έχουν στρέψει το βλέμμα τους.

Την παρουσίαση των δύο στους ποδοσφαιριστές, ανέλαβε
ο Κώστας Ελευθεράκης. «Σας ανακοινώνω πως ο κ. Φερέιρα δε θα είναι πια μαζί μας. Προπονητής σας θα είναι ο κ. Ρότσα, όσοι δεν τον ξέρετε μια μεγάλη μορφή του Παναθηναϊκού, που έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο, τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής. Βοηθός του θα είναι ο κ. Βονόρτας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Ρότσα, ο οποίος είπε στους ποδοσφαιριστές, «Δε θέλω να σας πω πολλά πράγματα. Γνωρίζετε όλοι πόσο δύσκολη είναι αυτή η στιγμή. Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλό του Παναθηναϊκού. Να δώσουμε το 100%, να είμαστε ενωμένοι και να παλέψουμε για να φέρουμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει».
Keywords
Τυχαία Θέματα