Ενώπιον του ανακριτή

Αποχώρησαν πριν από λίγο από τον εισαγγελέα οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Οι κατηγορούμενοι βρίσκονται πάλι ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα προφυλακιστούν ή εάν θα αφεθούν ελέυθεροι

Ο ανθυπαστυνόμος Παναγιώτης, που σύμφωνα με την δικογραφία απο την κατάθεση της Λίτσας (ξαδέλφης του Βλαστού), φέρεται να δέχτηκε ακριβές συσκεύες κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να βοηθήσει τον Βλαστό σε απόδραση απο τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, φέρεται σύμφωνα με τον δικηγόρο

του στην απολογία του να ισχυρίστηκε τα εξής: «Ήρθε στο σπίτι μου ένα κινητό( δεν έχει διευκρινιστεί με ποιο τρόπο). Το κράτησα. Δεν ήξερα απο που είναι. Δεν έχω καμία σχέση με τον Βλαστό».

Η αισθητικός Μαρία, η αποκαλούμενη "γυναίκα δόλωμα" όπως προκύπτει από την δικογραφία και την κατάθεση της ξαδέλφης του Βλαστού, Ευαγγελίας, φέρεται να είχε αναλάβει μαζί με την πρώην σύντροφο του Βλαστού, Πένυ, τις παρακολουθήσεις ατόμων που αποτελούσαν στόχο της εγκληματικής οργάνωσης και ενός υψηλόβαθμου τραπεζικού στελέχους που σκόπευαν να το απαγάγουν.

Παραδέχθηκε ενώπιον του ανακριτή ότι είχε πάει στο Σύνταγμα μαζί με την Πένυ (την πρώην σύντροφο του Βλαστού) για να παρακολουθήσουν υψηλόβαθμο στέλεχος της τράπεζας Alpha Bank αλλά δεν γνώριζε ότι σχεδιάζουν να τον απαγάγουν.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Σε ότι αφορά την παρακολούθηση του διευθυντικού στελέχους στο Σύνταγμα δεν γνώριζα απολύτως τίποτα», φέρεται να είπε σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα