Εντείνεται το σκηνικό πόλωσης

Τέσσερις ημέρες πριν από τις κάλπες και το σκηνικό πόλωσης εντείνεται, με τους δύο μονομάχους να στρέφουν το βλέμμα στους αναποφάσιστους, αλλά και στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για το πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων. Για τον κίνδυνο να συμβεί ατύχημα για τη χώρα, αν οι πολίτες επιλέξουν τη ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποίησε από τη Σίνδο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς,
ο οποίος στις 7μμ μιλά στο Βελλίδειο. Σφοδρή επίθεση, την ίδια ώρα, από τη Μαρία Σπυράκη, που κατηγορεί την Κουμουνδούρου, ότι είναι έτοιμη να οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε ξαφνικό θάνατο.

Στην Πάτρα μιλά στις 7 ο Αλέξης Τσίπρας. Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει χρόνο για να λειτουργήσει η δημοκρατία, είπε ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στον Βήμα FM. Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου, οπότε εκπνέει το τρέχον πρόγραμμα.

"Αν θέλουν οι πολίτες τη δική μας συμβολή, ας δώσουν τη δύναμη να τη δώσουμε, σημείωσε μέσω του Αθήνα 9,84 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας τη σημασία του τρίτου κόμματος. Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η μεν πρώτη βασίζεται στον πολύ άγαρμπο εκφοβισμό και ο δεύτερος προβάλλει έναν λαϊκό και κουτοπόνηρο εφησυχασμό. Στις 6,30 θα μιλήσει στο κλειστό του Σπόρτινγκ στα Πατήσια.

Να καταλογιστούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες σε όσους οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο, ζήτησε κατά τη διακαναλική συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος.

Η αταλάντευτη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, το κοινωνικό κράτος, η ανάπτυξη και η δικαιοσύνη είναι οι βάσεις, πάνω στις οποίες θα συζητήσει Το Ποτάμι για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί την επομένη των εκλογών, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη διακαναλική συνέντευξη.

Διεκδικούμε ένα προοδευτικό πρόγραμμα για τη χώρα, τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

Ευθύνες στην Κυβέρνηση Καραμανλή για το έλλειμμα, επέρριψε ο Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στο The Toc. Στις 6 η κεντρική προεκλογική ομιλία του στο γήπεδο του Πανελληνίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα