Ένας χρόνος χωρίς τον Γ. Γλυνό

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το θάνατο του οικονομολόγου Γιώργου Γλυνού, ο οποίος διετέλεσε επί χρόνια σύμβουλος Ελλήνων πρωθυπουργών, όπως ο Κ. Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο Λ. Παπαδήμος.

Ο Γ. Γλυνός, είχε υποστεί καρδιακό επεισόδια το φθινόπωρο του 2011 κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό haircut.

Ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Γλυνό

πραγματοποίησε σήμερα στην εκπομπή του «Εννέα Δέκα» ο Τάκης Καμπύλης, ο οποίος συνομίλησε με ανθρώπους που γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

«Ο Γιώργος Γλυνός ήταν ένας αντισυμβατικός άνθρωπος, μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα που μπορούσε να σκέφτεται αλλά και να αισθάνεται και να κρατιέται εκεί που θέλει και όχι εκεί που σε παρασέρνει το ρεύμα», σημείωσε μιλώντας στον Τάκη Καμπύλη, ο ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρώην υπουργός, Τάσος Γιαννίτσης.

Η σκέψη του είχε ένα βάθος που δύσκολα μπορούμε να τον βρούμε. Είχε μία πολύ βαθιά γνώση της Συνθήκης και του τι σήμαινε η κάθε διαδικασία στην ΕΕ, τόνισε -μιλώντας στην ίδια εκπομπή- η πρώην υπουργός και επίτροπος της ΕΕ, Άννα Διαμαντοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα