Εμφανίστηκε η Πόλα Ρούπα

Μέσω μακροσκελούς επιστολής που δημοσιεύθηκε πριν λίγο σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστιού χώρου, κάνει την επανεμφάνισή της η Πόλα Ρούπα, σύντροφος του συλληφθέντα Νίκου Μαζιώτη.

Η καταζητούμενη κατηγορεί την αστυνομία για το «πιστολίδι» στο Μοναστηράκι, καθώς αναφέρει ότι οι διώκτες του Μαζιώτη ήταν εκείνοι που επέλεξαν να γίνει η συμπλοκή ανάμεσα στον κόσμο. Επίσης η σύντροφος του, στην επιστολή της, αμφισβητεί ότι οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν έριξαν μόνο μία σφαίρα και υπερασπίζεται

τη αντίδραση του Μαζιώτη που δεν παραδόθηκε αμαχητί.

Η Πόλα Ρούπα, υποστηρίζει ότι είναι «γελοιότητες ότι τον είχαν εντοπίσει από τις προηγούμενες μέρες» και συμπληρώνει ότι η καταδίωξη ξεκίνησε τυχαία.

«Όσον αφορά εμένα, σοβαρά, περιμένανε και περιμένουν να παραδοθώ; Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Ας έρθουν να με πιάσουν (…)Ήμουν, είμαι και θα είμαι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα. Αν νομίζουν ότι θα με λυγίσουν, είναι πολύ γελασμένοι» τονίζει μεταξύ άλλων η Πόλα Ρούπα.

«Για όλα τα παραπάνω ήταν, είναι και θα είναι μια σοβαρή πολιτική απειλή για το καθεστώς. Για όλα τα παραπάνω αγωνιζόταν, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται ο Επαναστατικός Αγώνας. Για όλα τα παραπάνω θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα