Εκτός Ρολάν Γκαρός

Ο Βίλφιρντ Τσονγκά έκανε μεγάλη εμφάνιση επικρατώντας 3-0 του Φέντερερ παίρνοντας το εισιτήριο των ημιτελικών. Πρόκριση και για τον Φερέρ, 3-0 τον Ρομπρέδο.
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Βίλφιρντ Τσονγκά στα προημιτελικά του Roland Garros όπου αντιμετώπισε το νούμερο δύο του ταμπλό, Ρότζερ Φέντερερ. Ο Γάλλος τενίστας από
το ξεκίνημα ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τον Ελβετό και αφού στο πρώτο σετ βρέθηκε πίσω με 4-2, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει 7-5.
Από εκεί και πέρα, τα επόμενα δύο ήρθαν με πιο εύκολο τρόπο, καθώς στο δεύτερο επικράτησε 6-3, ενώ ίδιο ήταν το σκορ και στο τρίτο σετ για να κλείσει το παιχνίδι με 3-0. ΟΓάλλος έκανε τη διαφορά στο σερβίς του στο οποίο ο Φέντερερ δεν είχε απαντήσεις, την ώρα που ο Ελβετός έκανε και πολλά αβίαστα λάθη για να ηττηθεί δίκαια.
Στον άλλον προημιτελικό τα… θαύματα του Τόνι Ρομπρέδο τελείωσαν. Μετά από τέσσερις ανατροπές όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και επικράτησε τελικά, δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο επί του Φερέρ. Ο Ισπανός πήρε το πρώτο σετ με 6-2, για να ακολουθήσουν ακόμα δύο με 6-1 και να πάρει το εισιτήριο των ημιτελικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα