Ν. Νταμπίζας: Παρότι δεν είμαι αποδεκτός θα τιμήσω τη θέση μου

19:32 4/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο απηύθυνε ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του από την ΠΑΕ παραδέχθηκε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο, λόγω του παρελθόντος του (σσ Ολυμπιακός), αλλά είναι αποφασισμένος να πετύχει.

«Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Ή ομάδα έχει αρκετά συμβόλαια και πρέπει να υπάρξει μία λογική στις αποχωρήσεις. Τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι τα κριτήρια
έχουν αλλάξει. Έχουμε κάποιες προχωρημένες επαφές. Κάναμε μία καλή αρχή με τον Εμιρ και πιστεύω πως θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια», τόνισε ο παλαίμαχος παίκτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα:

«Είμαστε αποφασισμένοι να κινηθούμε προς κάθε κατεύθυνση, αλλά συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς. Ο Παναθηναϊκός έχει στο DNA του την κατάκτηση του τίτλου και οφείλει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Ταυτόχρονα όμως, πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Η ομάδα πρέπει να δώσει ένα όραμα στον κόσμο, να δείξει ότι χτίζεται κάτι σοβαρό. Καλώς ή κακώς, για να το υποστηρίξουμε χρειαζόμαστε αποτελέσματα», είπε και συνέχισε: «Δεν έχω έρθει ουρανοκατέβατος, ούτε έχω πρόβλημα να παραδεχτώ πως υπάρχει πρόβλημα προς το πρόσωπο μου. Δεν είναι το ιδανικότερο για τον κόσμο ότι έχω παίξει στον αιώνιο αντίπαλο. Αυτό είναι λογικό. Αν κάποιος δεν με αποδέχεται επειδή αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό, το σέβομαι. Είναι τιμητικό για μένα και ένα τεράστιο παράσημο ότι βρίσκομαι εδώ παρότι δεν είμαι αποδεκτός και είμαι υποχρεωμένος να το τιμήσω.»
Keywords
Τυχαία Θέματα