Εκτός αποστολής με Πλατανιά ο Αφελάι

Νέο... σίριαλ Αφελάι προέκυψε στον Ολυμπιακό, καθώς όπως φαίνεται τα όσα έβγαιναν προς τα έξω από τα αποδυτήρια τις τελευταίες ημέρες απηχούσαν, εκ των πραγμάτων, μερικώς την πραγματικότητα.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά τον Ολλανδό διεθνή, με τον οποίο εσχάτως είχε μιλήσει και τού είχε εξηγήσει τι θέλει από αυτόν για να τον υπολογίζει στη συνέχεια.

Το θέμα εμφανιζόταν ως λήξαν, ο ποδοσφαιριστής είχε επιστρέψει

στις προπονήσεις της ομάδας καθώς για ένα μικρό διάστημα γυμναζόταν μόνος, αλλά απ΄ ότι φαίνεται ο προπονητής του δεν έμεινε ικανοποιημένος και το έδειξε στην ''πράξη'' με τον αποκλεισμό του Αφελάι.

Εκτός έμειναν και οι Σαλίνο, Γιαννούλης, χωρίς να αντιμετωπίζουν πρόβλημα, όπως και οι τραυματίες Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Μποτία, ενώ επιστρέφει ύστερα από περίπου δύο μήνες ο Ντουρμάζ. Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα αναχωρεί για το Κονγκό ο Εντινγκά, προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του Κόπα Άφρικα.

Την αποστολή του πρωταθλητή Ελλάδας συνθέτουν οι, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Ντουρμάζ και Εντινγκά.

Keywords
Τυχαία Θέματα