«Δεν παίζουμε με την ανάπτυξη»

«Κανείς δεν έχειτο δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη»δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς,από το χωριό Ματαράγκα, όπου επισκέφθηκεπρότυπη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίαςγκότζι μπέρι. Ο κ. Σαμαράςξεναγήθηκε και συνομίλησε με τους νέουςπαραγωγούς που έχουν ενώσει τις δυνάμειςτους για να δημιουργήσουν μία πρότυπημονάδα επεξεργασίας που έχει κυρίωςεξαγωγικό χαρακτήρα.

Στη δήλωσή τουανέφερε: «Η προοπτική του μέλλοντος γιατον Έλληνα αγρότη αποτυπώνεται σετέτοιες μεγάλες καινοτόμες μονάδες πουεκπροσωπούν το αύριο, δίνουν προοπτική.Είναι εξαγωγικές μονάδες που στηρίζουντον

αγρότη που θέλει να διαφοροποιηθείκαι να κάνει το καινούργιο. Με 20 δισ.ευρώ εξασφαλισμένα από την ΕυρωπαϊκήΈνωση, οι αγρότες μας έχουν τη δυνατότητανα στηρίξουν καινούργια όνειρα. Αυτήτην προοπτική του καινούργιου κανείςδεν έχει δικαίωμα να την γκρεμίσει.Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει μετις επιδοτήσεις του Έλληνα αγρότη, μετις εξαγωγές των προϊόντων του. Αυτήείναι η Ελλάδα του αύριο, αυτή την Ελλάδαχτίζουμε».

Στη συνέχεια οπρωθυπουργός επισκέφθηκε πρότυπο κέντροελέγχου ποιότητας αγροτικών προϊόντωνκαι ακολούθως έκανε βόλτα στην κεντρικήπλατεία του χωριού Σοφάδες Καρδίτσας.

Το απόγευμα θαπραγματοποιήσει ομιλία σε κεντρικόξενοδοχείο της Λάρισας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα