Ολυμπιακός: Αρνείται την ισοπαλία...

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η ίδια αφετηρία στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό. Ξεκίνημα με μια αποκαρδιωτική εντός έδρας ήττα. Πέρσι ήταν η Μαρσέιγ, τώρα η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Φυσικά καλές ήττες δεν υπάρχουν. Είναι σίγουρο όμως ότι το χθεσινό ήταν σοκαριστικό. Κυρίως γιατί η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν απογοητευτική στο τελευταίο ημίωρο. Το γκολ της
ισοφάρισης (58΄) του Αμπντούν λες και "υπνώτισε" τους Ερυθρόλευκους, αντί να κάνει ζημία στους Γερμανούς. Γκολ του Αλγερινού που ο Χούντελαρ το "απάντησε" έπειτα απο 90΄΄ δευτερόλεπτα γράφοντας το τελικό 1-2. Αυτή ήταν η πέμπτη εντός έδρας ευρωπαίκή ήττα του Ολυμπιακού απο τις 19 Φεβρουαρίου 2008 και έπειτα. Γιατί ειδικά απο... πότε; Διότι εκείνο το βράδυ στο Καραϊσκάκη προέκυψε η τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκή ισοπαλία των Ερυθρολεύκων. Ναι, είναι κομματάκι απίστευτο. Χαρακτηριστικό της ψυχοσύνθεσης μιας ομάδας.  Με το προχθεσινό ματς ο Ολυμπιακός έφτασε τα 19 σερί εντός έδρας αναμετρήσεις στην Ευρώπη, χωρίς ισοπαλία. Απολογισμός 14 νίκες και 5 ήττες. Από την αναμέτρηση με την Τσέλσι για τους «16» εκείνης της σεζόν.
Και εκτός έδρας πάντως οι Πειραιώτες με το «Χ» δεν τα έχουν καλά. Τελευταία φορά ήταν πάλι ένα 0-0 αποτέλεσμα. Στην Ολλανδία απέναντι στην Άλκμααρ. Στις 24 Νοεμβρίου του 2009. Με τον Ζίκο στο πάγκο…Έκτοτε, οι Πειραιώτες έχουν 9 νίκες και 9 ήττες σε 18 ματς εντός και εκτός έδρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα