Έμπνευση από τον Μουάμπα παίρνει ο Πετρόφ

Κουράγιο από τον Φαμπρίς Μουάμπα τόνισε ότι παίρνει ο Στίλιαν Πετρόφ, ένα 24ωρο μετά τη διάγνωση για οξεία λευχαιμία που πάσχει.

Ο 32χρονος μέσος της Αστον Βίλα, πρόκειται να ξεκινήσει θεραπεία την ερχόμενη Δευτέρα, σε νοσοκομείο του Λονδίνου, ωστόσο, βρέθηκε σήμερα στο “Villa Park”, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του με την Τσέλσι, στο πλαίσιο της premier league.

Λίγο μετά την άφιξή του στο γήπεδο, ο Βούλγαρος παίκτης ευχαρίστησε όλο

τον κόσμο για την υποστήριξή του. Τόνισε ότι θα παλέψει για να βγει νικητής από την ασθένεια, ενώ επισήμανε πως παίρνει κουράγιο από την περίπτωση του Φαμπρίς Μουάμπα και τη γρήγορή ανάρρωσή του από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου, Τότεναμ-Μπόλτον.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για να μηνύματα συμπαράστασης που μου έστειλε. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και το εκτιμώ αφάνταστα», τόνισε ο Πετρόφ στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη δημοσιοποίηση του ατυχούς γεγονότος με την υγεία του: «Πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο για την οικογένειά μου και μένα και ζητώ από τον κόσμο να σεβαστεί την προσωπική μου ζωή. Με τη βοήθεια και την την αγάπη της οικογένειάς μου, των συμπαικτών μου, όλων των φίλων μου στο ποδόσφαιρο, την Αστον Βίλα και των οπαδών μας, είμαι βέβαιος πως θα νικήσω αυτή την αρρώστια και είμαι αποφασισμένος να το κάνω. Είδα χθες την φωτογραφία του Φαμπρίς Μουάμπα που δημοσιεύτηκε και με ενέπνευσε πάρα πολύ, καθώς και όλη η υποστήριξη που έλαβα τις τελευταίες 24 ώρες».

Ο Πετρόφ κατέληξε: «Για μένα το ποδόσφαιρο θα πάει λίγο πίσω για κάποιο διάστημα, αλλά είμαι σήμερα εδώ για να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου και θα εξακολουθήσω να το κάνω, όπως γνωρίζω πως θα κάνουν και αυτοί. Ευχαριστώ σε όλους».

Τόσο οι παίκτες της Βίλα, όσο και της Τσέλσι, στη διάρκεια της προθέρμανσης φορούσαν μπλουζάκια που έδειχναν την υποστήριξή τους στον Πετρόφ. Το μήνυμα στα μπλουζάκια των παικτών της Αστον Βίλα έγραφε «Υποστηρίξτε τον Σταν», ενώ αυτά των Λονδρέζων «οι σκέψεις μας είναι μαζί σου».

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα