Δύσκολη αποστολή στη Βαρκελώνη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας στις 21:45, Novasports 2.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμετρώνται για 3η φορά φέτος με τους Καταλανούς. Τις δύο προηγούμενες, στην πρώτη φάση των ομίλων, γνώρισαν την ήττα τόσο στο Παλαού Μπλαουγκράνα, όσο και στο ΟΑΚΑ.
Οι πράσινοι μετά τη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μακάμπι την προηγούμενη αγωνιστική, θέλουν τη νίκη στη Βαρκελώνη, για να συνεχίσουν ιδανικά στη φάση των 16.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον Νίκο Παππά ο οποίος έμεινε στην Αθήνα καθώς ανέβασε πυρετό. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, βλέπει ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία το παιχνίδι με το τριφύλλι, με σκοπό να επανέλθει στις νίκες, αφού προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Ο Έντουιν Τζάκσον αποτελεί την διαφοροποίηση στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, με τον Πασκουάλ να κάνει ξεκάθαρο πως η συμμετοχή των Όλεσον και Αμπρίνες θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Δεδομένη είναι η απουσία του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα από την Ιταλία, ο Μιλιβόγε Γιόβτσιτς από τη Σερβία και Τόμας Γιασεβίτσιους από τη Λιθουανία.
Keywords
Τυχαία Θέματα