Δύο στα τρία για τις ελληνικές ομάδες

Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Europa League μετά τις εντός έδρας νίκες τους επί της Μίντιλαντ με 4-1 και της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-0 αντίστοιχα. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από την Ζίμπρου.

Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ 4-1

Ο Παναθηναϊκός με χατ τρικ του Μάρκους Μπεργκ μόλις σε 25 λεπτά( (21’πεν.,

24’, 45’) έχει ... στα χέρια του την πρόκριση στους ομίλους του Europa League .

Οι Δανοί προηγήθηκαν με το γκολ του Λαούρντισεν ο οποίος διαμόρφωσε στην εκπνοή και το τελικό σκορ πετυχαίνοντας αυτογκόλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Πράνιτς, Λαγός (78’ Μπούι), Ντίνας (67’ Ατζαγκούν), Καρέλης (77’ Πέτριτς), Μπεργκ

Μίντιλαντ (Ρίντερσχολμ): Χάουγκαρντ, Λάουριντσεν, Σβιατσένκο, Ντίκοχ, Γιένσεν, Πόουλσεν, Σίστο, Χασάν (60’ Λάρσεν Ζ.), Ουζοτσούκβου, Ράσμουσεν (21’ λ.τ Ονουάτσου, 85’ Γιάνσεν), Ίγκμπουν.

Αστέρας Τρίπολης - Μακάμπι Τελ Αβιβ 2-0

Ο Ασστέρας επικράτησε με 2-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Τρίπολη και για πρώτη φορά στην ιστορία του "φλερτάρει" με την πρόκρισησ σστους ομίλους του Europa League.

Ο Μάσα, ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τους Αρκάδες στο 29ο λεπτό, με τον Ζησόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο47’!

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (87’ Τι Εμπί), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Ουσέρο, Kουρμπέλης, Ρόλε (69’ Σανκαρέ), Μάσα (79’ Μπαράλες), Ντε Μπλάσις.


Μακάμπι Τελ Αβίβ (Όσκαρ Γκαρσία): Χουάν Πάμπλο, Σπούνγκιν, Τίμπι, Κάρλος Γκαρσία, Άλμπερμαν, Ζάχαβι, Ράντι, Μίκα (76’ Μπεν Χαΐμ), Γέινι, Ιγκιεμπόρ, Μπεν Μπασάτ.

Ζίμπρου - ΠΑΟΚ 1-0

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο Κισινάου χάνοντας από την Ζίμπρου με 1-0 στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Europa League. Ο Δικέφαλος του Βορρά δέχθηκε το γκολ στο 79΄ενώ παρ' ολίγον να "φάει" και δεύτερο στο φινάλε.

Δοκάρι είχε και ο Κατσικάς στο 37’, όταν έπιασε την κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι την επόμενη Πέμπτη (28/8, 19:15) στην Τούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα