Μηνύματα εντός και εκτός Ελλάδας

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε πως με τη στάση του υπονομεύει τη σταθερότητα της χώρας και δημιουργεί πρόβλημα στην πορεία της στην έξοδο από την κρίση, όπως φάνηκε και από την αντίδραση των αγορών, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας εχθές στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Κατηγόρησε μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι προσπαθεί να επιστρέψει η χώρα στα μνημόνια προβάλλοντας υποσχέσεις

αλόγιστων παροχών, ενώ έστειλε μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει καμία παρέκκλιση από την πολιτική σταθερότητα και την οικονομική εξυγίανση

Ο κ. Σαμαράς, επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι οι εκλογές να γίνουν το 2016 και μέχρι τότε να έχει καλυφθεί μεγάλο μέρος των αδικιών, ενώ ζήτησε να μην χαλαρώσει το κυβερνητικό έργο και να υπάρξει περισσότερος και καλύτερος συντονισμός ανάμεσα στα υπουργεία.

Δριμύτατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το Υπουργικό Συμβούλιο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, επαναλαμβάνοντας πως «η αποσταθεροποίηση και η αβεβαιότητα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχουμε στην πορεία μας προς την έξοδο από την κρίση και στην αλλαγή σελίδας».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας τόνισε ότι κονδύλια 12 δισ. από το ΕΣΠΑ θα διατεθούν από τις αρχές του 2015, ενώ μεταξύ αυτών τα 4,9 δισ. θα αφορούν το νέο ΕΣΠΑ και θα δοθούν εμπροσθοβαρώς για να βοηθήσουν την απασχόληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα