Δωρεάν εξετάσεις για την ημέρα της γυναίκας

Δωρεάν εξετάσεις σε γυναίκες θα προσφέρουν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αρεταίειο»,  το Νοσηλευτικό Ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν» και το ΜΗΤΕΡΑ, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, την Πέμπτη 8 Μαρτίου. Ειδικότερα, το νοσοκομείο «Αρεταίειο», επί δύο ημέρες, αύριο και
μεθαύριο, 7 και 8 Μαρτίου, και ώρα 09.00-13.00, θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογική εξέταση, καθώς και τεστ Παπανικολάου από το εξειδικευμένο προσωπικό της Β' Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν την Πέμπτη, όποια γυναίκα επιθυμεί θα μπορεί να επισκέπτεται τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ για δωρεάν εξέταση, η οποία θα προσφέρεται από δώδεκα ειδικότητες των εξωτερικών ιατρείων. Ειδικότερα, από το Κέντρο Γενικής Γυναικολογίας, το Κέντρο Μαστού, το Κέντρο Γυναικολογικής Χειρουργικής, το Κέντρο Γυναικολογικής Ουρολογίας & Παθήσεων, το Κέντρο Ορθοπεδικής Ιατρικής, το Κέντρο Οφθαλμού, το Κέντρο Παθολογίας - Κέντρο Διαβήτη, το Κέντρο Δερματολογίας, το Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Χειρουργικής, το Κέντρο Ωτορινολαρυγγολογικών Παθήσεων, το Κέντρο Πνευμονολογίας & Διακοπής Καπνίσματος, καθώς και το Κέντρο Καρδιολογικών Παθήσεων.
Ο όμιλος Υγεία προσφέρει δωρεάν σε όσες γυναίκες επισκεφτούν το ΜΗΤΕΡΑ από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, το Ατομικό Πρόγραμμα Εξωτερικών Ιατρείων «1 χρόνο υγεία» και έναν Δωρεάν Προληπτικό Έλεγχο Αναιμίας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου, το συνδρομητικό αυτό πρόγραμμα έχει διάρκεια ενός έτους και περιλαμβάνει δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς 34 ειδικοτήτων του ομίλου ΥΓΕΙΑ, σημαντικές εκπτώσεις σε μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις και δωρεάν χρήση τηλεφωνικού κέντρου για ιατρικές συμβουλές όλο το 24ωρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα