Δολοφονία στη Χαλκιδική

Δολοφονημένος, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, βρέθηκε χθες το απόγευμα ένας 57χρονος.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο άτυχος άντρας ήταν δεμένος και φιμωμένος, έφερε κακώσεις στο κεφάλι, ενώ το πιθανότερο κίνητρο εκτιμάται ότι είναι η ληστεία. Ο θάνατός του επήλθε από τα χτυπήματα σε συνδυασμό με την ασφυξία λόγω της φίμωσής του.

Ο 57χρονος διατηρούσε ταβέρνα ακριβώς κάτω από το σπίτι του. Από πληροφορίες προκύπτει ότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν ήταν παραβιασμένη, ωστόσο οι χώροι στο σπίτι του επιχειρηματία είχαν ερευνηθεί, γεγονός που ενισχύει το σενάριο

της ληστείας μετά φόνου.

Οι δράστες πιθανολογείται ότι είχαν στήσει καρτέρι στον άντρα, αιφνιδιάζοντάς τον κατά την ώρα που ανέβαινε στο σπίτι του προκειμένου να ξεκουραστεί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χτύπησαν μέχρι θανάτου τον άντρα, προκειμένου να τον αναγκάσουν να τους υποδείξει κάποιο μέρος όπου μπορεί να έκρυβε χρήματα.

Ο 57χρονος εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο που αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Στο σημείο προσήλθε κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής και ιατροδικαστής, ενώ κλήθηκε και συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα