Διορία σε Καρίγιο, πλησιάζει σε Μουνιέ, αναμονή για Πουλίδο

Ο Ολυμπιακός παραμένει στο κυνήγι της μεταγραφής του Γκουίδο Καρίγιο, καθώς έχει επιβεβαιώθηκε πως κατέθεσε πρόταση 10 εκ. δολαρίων στην Εστουντιάντες για την απόκτηση του και περιμένει μέχρι την Παρασκευή την απάντηση των Αργεντινών.

Για τον Καρίγιο ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του αφού υπάρχει ενδιαφέρον της Ίντερ και της Μονακό που επίσης έχουν μπει δυνατά για την απόκτηση του επιθετικού της Εστουντιάντες, με τον πρόεδρό της και βετεράνο άσσο του ποδοσφαίρου Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν να ετοιμάζεται για τις τελικές αποφάσεις.

Την ίδια στιγμή οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προσπάθεια για την απόκτηση του Αντονί Μουνιέ από την Μονπελιέ, με τις πληροφορίες να λένε πως η μεταγραφή πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Για την επίθεση έχει επίσης προταθεί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με τον μάνατζερ του διεθνούς Βούλγαρου άσου να δηλώνει ότι ο πελάτης του βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να παίξει στην ελληνική ομάδα που έχει πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη. Όσον αφορά την υπόθεση Πουλίδο, αύριο εκδικάζεται στο CAS η διαμάχη Τίγκρες και ποδοσφαιριστή. Εάν δικαιωθεί ο Μεξικανός φορ θα ενταχθεί άμεσα στον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα