Δημητρέλος:«Είμαστε κοντά σε συμφωνία»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την θετική έκβαση του ενδιαφέροντος των Βιντιάδη και Χάρις για την Ένωση. Παρόλα αυτά, τόνισε πως για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται "... σε τέτοιου είδους συμφωνίες, μικρολεπτομέρειες μπορούν να τις χαλάσουν".

Ο Ανδρέας Δημητρέλος μίλησε στον "sentra-fm" για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους υποψήφιους επενδυτές και τις προοπτικές που έχει η ΑΕΚ για να εξυγιανθεί.
«Στους 7-8 μήνες που βρισκόμαστε στην

ΑΕΚ, καθυστερήσαμε κάποιες διαδικασίες, προσπαθήσαμε να βρούμε χρήματα να λειτουργήσουμε σαν ΠΑΕ, προκειμένου να βρεθεί ένας επενδυτής, ο οποίος θα δει τις δυνατότητες της ομάδας και θα προχωρήσουμε μαζί. Είμαστε κοντά σε μια λύση, δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία ακόμα με τους Βιντιάδη και Χάρις. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, σε ανταλλαγή στοιχείων που δείχνουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Σε τέτοιου είδους συμφωνίες, μικρολεπτομέρειες μπορούν να τις χαλάσουν», ανέφερε αρχικά.
 
Για το που θα κριθεί η επένδυση:

«Με βάση τα νούμερα που χρειαζόμαστε ως 30/6, δεν είναι απαγορευτικά, ενώ έχουμε και το τηλεοπτικό συμβόλαιο των 3 εκατ. ευρώ που μειώνει τις υποχρεώσεις. Δεν είναι αυτό που εξετάζεται. Αυτό που κοιτούν είναι ότι από εκεί και πέρα αν η ΑΕΚ με ένα σωστό μάνατζμεντ να αποτελέσει βιώσιμη εταιρεία και όχι να απαιτείται συνεχώς να βάζουν χρήματα.
 

Για το αν ο Βιντιάδης είναι ο ενδιαφερόμενος ή ο Χάρις:

«Η συνάντηση έχει γίνει με τον Δημήτρη Βιντιάδη, ο οποίος έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Από εκεί και πέρα με τις γνωριμίες που έχει, θα έχει συμπαίκτη τον κ. Χάρις. Ζήτησε στοιχεία και είδε ότι υπάρχει δυνατότητα επένδυσης στην ΑΕΚ. Είναι ένα σχήμα που δεν μπορεί κανένας να προσδιορίσει πως θα λειτουργήσει ακόμα».
 

Για το πότε αναμένονται εξελίξεις:

«Από Δευτέρα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Ως τις 5/10, που έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα για το ποσό που θα επενδύσουν άμεσα, μέσω της ΑΜΚ».
 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα