Δηλώσεις Ρεν από το Ζάππειο

«Kάποιαστιγμή στο άμεσο μέλλον η Ελλάδα θαείναι δυνατό να βγει στις διεθνείςαγορές», τόνισε ο Ευρωπαίος ΕπίτροποςΌλι Ρέν από το Ζάππειο, όπου διεξάγεταιη άτυπη συνεδρίαση του Γιουρογκρούπκαι πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει καμιάαμφιβολία ότι οι προσπάθειες που έχουνγίνει είναι πολύ σημαντικές. Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε στο Μέγαρο

Μαξίμου. Η συνάντηση διήρκησε τριάντα λεπτά.

Νωρίτερααποφασίστηκε να χορηγηθεί σε τρειςδόσεις στην Ελλάδα το ποσό των 8,3 διςευρώ εκ των οποίων η πρώτη 6,3 στο τέλοςΑπριλίου.

Γιατο πότε θα ξεκινήσει η συζήτηση για τηβιωσιμότητα του χρέους και το ενδεχόμενοη Ελλάδα να χρειαστεί νέα βοήθεια, οιευρωπαίοι αξιωματούχοι παρέπεμψαν στοφθινόπωρο για τις σχετικές αποφάσεις.

Ωςπολιτική υποχρέωση προς την κυβέρνησηΣαμαρά ερμηνεύει ο ΣΥΡΙΖΑ τα «καλάλόγια» των ευρωπαίων αξιωματούχων στησυνέντευξη Τύπου μετά το Eurogroup στοΖάππειο. Τονίζει ωστόσο πως αυτά δενμπορούν να κρύψουν το πραγματικόπεριεχόμενο της μνημονιακής συμφωνίαςμε την τρόικα.


Keywords
Τυχαία Θέματα