Δηλώσεις πολιτικών

«Ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα δημοκρατικά και ενωτικά. Βγαίνουμε από την κρίση», ήταν η λακωνική δήλωση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Πύλο.Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο 394 εκλογικό τμήμα στο 2ο δημοτικό σχολείο Πύλου συνοδευόμενος από την σύζυγο και την κόρη του και εκεί τον περίμεναν αρκετοί συμπατριώτες του και υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Πύλου - Νέστορος.

Ο πρωθυπουργός, καταχειροκροτήθηκε

βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα.

Ευ.Βενιζέλος

Ημέρα αφιερωμένη στις τοπικές κοινωνίες και στην τοπική αυτοδιοίκηση, για να εκλέξουν τους καλύτερους δημάρχους και περιφερειάρχες, χαρακτήρισε τη σημερινή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Εξέφρασε την ελπίδα πως η επιλογή των πολιτών θα βοηθήσει στην ανάπτυξη, την απασχόληση, την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στο δημότη και σε τοπικό και σε περιφερειακό επίπεδο.

Α.Τσίπρας

Σήμερα, είναι μια σπουδαία ημέρα γιατί ο λόγος ανήκει ξανά στους πολλούς, τους πολίτες, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κυψέλη.

Ο κ. Τσίπρας, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με την ετυμηγορία των πολιτών, θα γίνει ένα πρώτο αλλά σημαντιό βήμα για να αλλάξουν ηγεσία οι πόλεις και οι περιφέρειες, «για να γυρίσουμε σελίδα για την πατρίδα μας».

Φ.Κουβέλης

Η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται να επιτελέσει το έργο της, να σταθεί δίπλα στον πολίτη, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Γκύζη.

Όπως είπε ο κ. Κουβέλης, οι πολίτες με την ψήφο τους, διεκδικούν μια τοπική αυτοδιοίκηση προοδευτική, δημοκρατική, αλληλέγγυα προς την κοινωνία που δοκιμάζεται, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και προσπαθεί να σηκωθεί όρθια.

Δ.Κουτσούμπας

Το ΚΚΕ, θα δώσει όλες τις δυνάμεις του «για να μπορέσει να σταθεί όρθιος ο λαός μας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Νέα Ιωνία.Όπως είπε, το ΚΚΕ, δίνει τη μάχη για τη δημιουργία μας ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης, απέναντι στα μονοπώλια, το κεφάλαιο, την ΕΕ, τις κυβερνήσεις τους και απέναντι στις αντιλαϊκές τοπικές αρχές σε δήμους και περιφέρειες, «για να αποτρέψουμε αντιλαϊκά μέτρα».

Γ. Παπανδρέου

Την ευχή η κάλπες να απελευθερώσουν αναπτυξιακές δυνάμεις που υπάρχουν στη χώρα, εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος άσκησε στη Νέα Ερυθραία το εκλογικό του δικαίωμα.

«Χαίρομαι που το ΠΑΣΟΚ ανέδειξε και από τα σπλάχνα του και από τον ευρύτερο χώρο στελέχη σίγουρα, ικανά να συγκρουστούν με παλιές αντιλήψεις», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα