Δίκαιη μοιρασιά

Λευκή ισοπαλία (0-0) για Απόλλων Σμύρνης και Βέροια, σ' ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες και με κακό θέαμα. Χαμένο πέναλτι για τη Βέροια στο 24' με τον Καλτσά, δοκάρι ο Απόλλωνας στο 46' με τον Καμαρά. Και μάλλον αυτό ήταν όλο για δύο ομάδες που βολεύτηκαν στην ιδέα να βάλουν έστω απο έναν βαθμό στο...σακούλι.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τον Απόλλωνα να χάνει την πρώτη καλή στιγμή με κεφαλιά του Φαρινόλα στο 21' να φεύγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα,

η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπεν από τον Αλβαρεζ, ο Καλτσάς ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά ο Γκόμεζ έπεσε στη δεξιά του γωνία και έσωσε.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα, με τον Τσιλιγκίρη και τον Μίνγκα να έχουν καλά σουτ από μακριά, τα οποία έφυγαν άουτ.Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Απόλλωνα, με τον Καμαρά να αγγίζει το γκολ στο 46', αλλά τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Μαζί της όμως... σταμάτησε και η ροή του αγώνα, καθώς ότι ακολούθησε δεν είναι άξιο σχολιασμού.


Απόλλων Σμύρνης: Γκόμες, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Αλβάρες, Διαμάντης, Κόρμπος, Καμαρά, Γκουέλα, Τσιλιγκίρης, Μινγκας, Φαρινόλα

Βέροια: Λόπεζ, Μπεν, Γεωργιάδης, Σιόντης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Σισοκό, Καλτσας, Ορέστες, Μπαργκάν, Οστοϊτς

Keywords
Τυχαία Θέματα