YouTube Music Awards

Τα δικά του μουσικά βραβεία θα απονείμει για πρώτη φορά ο ιστότοπος YouTube θα απονείμει για πρώτη φορά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος).

Στην εκδήλωση για τα YouTube Music Awards, η οποία προβλέπεται να αρχίσει στις 18:00 τοπική ώρα της Κυριακής (01:00 ώρα Ελλάδος της Δευτέρας), θα εμφανιστούν μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως η Λέιντι Γκάγκα και ο Έμινεμ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας στο YouTube

από τον πολυχώρο Pier 36 της Νέας Υόρκης.

Η Google, στην οποία ανήκει το You Tube, έχει αναθέσει της σκηνοθεσία της εκδήλωσης στον σκηνοθέτη Σπάικ Τζόνζι, δημιουργό της ταινίας «Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς».

Την παρουσίαση των Μουσικών Βραβείων YouTube έχει αναλάβει ο ηθοποιός Τζέισον Σβάρτσμαν, ενώ στην σκηνή θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων οι Arcade Fire, η Λέιντι Γκάγκα και ο Έμινεμ.

Η ιδιαιτερότητα των βραβείων αυτών έγκειται στον τρόπο επιλογής των υποψηφίων. Πρόκειται, όπως αναφέρει το ίδιο το YouTube, για τους καλλιτέχνες, τα βίντεο των οποίων «εσείς (οι χρήστες του Ίντερνετ) είδατε περισσότερο, μοιραστήκατε και αγαπήσατε κατά την διάρκεια της περασμένης χρονιάς».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα