Διαψεύδεται νέα αλλαγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Καθησυχαστικά εμφανίζονται στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τις νέες πιέσεις που ασκεί η τρόικα για τη ρύθμιση των 100 δόσεων.Σύμφωνα με πληροφορίες η τρόικα φέρεται να εκφράζει επιφυλάξεις για τη ρύθμιση και να πιέζει ώστε να τεθεί εισοδηματικό και περιουσιακό πλαφόν υπαγωγής στην ευνοϊκή διευθέτηση, αλλά και να περιοριστεί ο αριθμός των δόσεων στις 72.

Πάντως, πηγές του υπουργείου Οικονομικών

διαψεύδουν ότι υπάρχει νέα πίεση για τη ρύθμιση , ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει θέμα νέας τροποποίησης της ήδη τροποποιημένης ρύθμισης. Σύμφωνα με στελέχη της συγκυβέρνησης μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν από μόνη της ικανή να τροφοδοτήσει πολιτικές εξελίξεις, καθώς θα γένναγε θέμα καθολικής αναξιοπιστίας της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη η εγκύκλιος της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαϊδου για την εφαρμογή της ρύθμισης ενδέχεται να υπογραφεί ακόμη και εντός της ημέρας - η επικεφαλής της ΓΓΔΕ επιστρέφει σήμερα από τις Βρυξέλλες-, ώστε η διαδικτυακή εφαρμογή στο Taxis να ανοίξει πριν το τέλος της εβδομάδας.

ΠΗΓΗ: in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα