Επιμένει το Μαξίμου

Εκτός Αθηνών, πιθανόν στο Παρίσι, θα γίνουν στις 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, εμμένουν κυβερνητικές πηγές, παρά τις διαψεύσεις της Κομισιόν.Νωρίτερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Κομισιόν, Αντουάν Κολομπανί, τόνισε ότι η επόμενη αποστολή αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος θα γίνει στην Αθήνα, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ερωτηθείς

αν υπήρξε αίτημα από την Αθήνα να μεταφερθούν κάποιες συναντήσεις στο Παρίσι προκειμένου να αποφευχθεί η αρνητική επίδραση που έχει στις αγορές η παρουσία της τρόικα στην Ελλάδα, ο κ. Κολομπανί απάντησε πως δεν γνωρίζει να υπάρχει τέτοιο αίτημα.

Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του «συνεχίζουν ακάθεκτοι μαζί με την τρόικα την αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων». «Μόνο που τώρα αυτά, θα "συμβαίνουν και εις Παρισίους"., σχολιάζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Το περιεχόμενο των συνομιλιών με τους δανειστές, είτε γίνονται στην Αθήνα, είτε στο Παρίσι, είτε στις Βρυξέλλες και όπου αλλού, παραμένει πάντα το ίδιο: Η υλοποίηση βάρβαρων αντεργατικών μέτρων για την προώθηση της στρατηγικής της ΕΕ, την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των μονοπωλίων, με ή χωρίς τρόικες, με ή χωρίς μνημόνια». Αυτά αναφέρονται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη μεταφορά των συνομιλιών με την τρόικα στο Παρίσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα