Δεν επιβεβαιώνει η κυβέρνηση

Δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει η κυβέρνηση τα διεθνή ρεπορτάζ για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές σήμερα. Μιλώντας στο Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αρκέστηκε να δηλώσει ότι η κίνηση αυτή θα γίνει «σωστά για την οικονομία μας», σημειώνοντας πως δεν έχει πληροφόρηση για τον χρόνο της εξόδου. Πάντως πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, θέλουν από ώρα σε ώρα να ανοίγει το βιβλίο προσφορών

για πενταετές ομόλογο, ύψους 2 δισ. ευρώ, το επιτόκιο του οποίου εκτιμάται ότι θα κυμανθεί στο 4,8%. Σημαντικό βήμα η έξοδος στην αγορά, που έχει τη σημασιολογία του, ανέφερε στον Αθήνα 9.84 ο Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μιλώντας στους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε και στις αλλαγές στο φρέσκο γάλα, λέγοντας πως η κυβέρνηση αναμένει να εφαρμοστούν 2 με 3 μήνες μετά την ημέρα δημοσίευσης του νόμου.

Για «δύο Ελλάδες, μία που ετοιμάζεται να βγει στις αγορές και μια άλλη που βγαίνει στους δρόμους», έκανε λόγο μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και τον Τάκη Καμπύλη, ο αναπληρωτής καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα