Δέλλας,Λίνεν,Ουζουνίδης για τον πάγκο της ΑΕΚ

Μετά το ναυάγιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει να είναι η πρώτη λύση για τον πάγκο της ομάδας, ενώ ακολουθούν οι Λίνεν και ο Ουζουνίδης.

Ο Τραϊανός Δέλλας, είναι ο υπ΄αριθμόν πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την τεχνική ηγεσία. Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι δεν στηρίζονται μόνο στον «Κολοσσό» και για να μην μείνει η ομάδα χωρίς προπονητή, μπαίνουν σε συζητήσεις και με άλλους προπονητές.

Ο Δέλλας είναι μια καλή και οικονομική λύση,
καθώς γνωρίζει την ομάδα και τα προβλήματά της, όμως και ο ίδιος είναι άγνωστο αν θα δεχτεί για τους ίδιους λόγους.

Επόμενη λύση ο Γερμανός Έβαλντ Λίνεν που γνωρίζει καλά τι εστί ΑΕΚ, ενώ ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος διαψεύδει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, τονίζει όμως πως δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στη χώρα μας που τόσο αγαπάει, και φυσικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σημειώνουν ότι στο οικονομικό έχει προκύψει μια διόλου ευκαταφρόνητη διαφορά, μια και δεν του αρκούν τα 100.000 ευρώ που έχει βάλει σαν όριο για την αμοιβή προπονητή η ΑΕΚ.

Επίσης η κιτρινόμαυρη διοίκηση σκοπεύει να μπει σε συζητήσεις και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη που αποχώρησε από την Ξάνθη και έχει προταθεί, ενώ στην σχετική λίστα μεταξύ των ονομάτων υπάρχουν και οι Μάκης Χάβος και Χουάν Κάρλος Γκαρίδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα