Δεύτερη ημέρα εργασιών

Ξεκίνησε πριν από λίγο τη δευτερολογία του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο 9ο Συντακτικό Συνέδριο του κινήματος, ο οποίος κατά την ομιλία του χθες έκανε νέο άνοιγμα στην Κεντροαριστερά. Πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση των όρων του μνημονίου και να τεθεί ένα τέρμα στη φτωχοποίηση του λαού, υπογράμμισε ο πρώην υπουργός και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Κώστας Σκανδαλίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνά με 2 εκατομμύρια ανέργους και τη μισή Ελλάδα υπό το όριο της φτώχειας.

Στηρίζουμε τη κυβέρνηση γιατί στηρίζουμε την Ελλάδα, συνεργαζόμαστε με την Νέα Δημοκρατία αλλά δεν ταυτιζόμαστε με αυτήν. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια για προσωπικές στρατηγικές και ομαδούλες, τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Tη στήριξη της κυβέρνησης δια της ψήφου ανοχής προέκρινε, στην ομιλία του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην Υπουργός Δημήτρης Ρέππας. Ο κος Ρέππας επέμεινε ότι επείγει η πρωτοβουλία από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, για την αναθεώρηση του ελληνικού οικονομικού προγράμματος πάνω σε 4 σημεία: Την επιβολή ρήτρας ύφεσης και ανεργίας, την επαναδιαπραγμάτευση του χρόνου προσαρμογής, τη διεξαγωγή της συζήτησης για το νέο κούρεμα του χρέους στον σωστό χρόνο και τον πλήρη αποκλεισμό νέων εισοδηματικών και φορολογικών μέτρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα