«Χρυσές χορηγίες στη Ρεάλ»

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την πετρελαϊκή εταιρεία IPIC, η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε και την εταιρική σχέση της με τον αμερικανικό κολοσσό της Microsoft.
Όπως αναφέρει το Γαλλικό ecofoot, αυτές οι δύο διαδοχικές κινήσεις δείχνουν τη βούληση της ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης για την αύξηση των εμπορικών εσόδων του συλλόγου προκειμένουν να υποστηριχθεί ένα πανάκριβο μοντέλο στον αθλητισμό.
Στις 19 Νοεμβρίου,

ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Florentino Perez ανακοίνωσε την υπογραφή της συμφωνίας με τη Microsoft και έκανε λόγο για ψηφιακή μεταμόρφωση του συλλόγου. Μέσω αυτής της συμφωνίας, η ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζει ότι με την εμπειρία της αμερικανικής εταιρείας για την ανάπτυξη νέων τεχνολογικών εργαλείων θα πετύχει την βελτιστοποίηση των αθλητικών επιδόσεων του συλλόγου και θα βελτιώσει την επαφή των φιλάθλων με τον σύλλογο μέσω νέων ψηφιακών συσκευών. Η Microsoft θα παίξνει ρόλο και στον επικείμενο εκσυγχρονισμό του Santiago Bernabeu. Η συμφωνία είναι τετραετής αντί περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εταιρική αυτή σχέση είναι μέρος ενός σχεδίου εκσυγχρονισμού της Ρεάλ Μαδρίτης με τελικό στόχο τη σημαντική αύξηση των εμπορικών εσόδων. Με το ίδιοσκεπτικό, ανακοινώθηκε και η εμπορική συνεργασία με την πετρελαϊκή εταιρεία στο Άμπου Ντάμπι, IPIC, η οποία θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει το όνομά της στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Αλλωστε ο πρόεδρος της Ρεάλ, στην παρουσίαση της συνεργασία μτ ην Microsoft, είπε ότι το στάδιο θα μπορούσε πιθανότατα να ονομαστεί «Αμπού Ντάμπι Μπερναμπέου» ή «Μπερναμπέου IPIC». Σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας, η σύμβαση με την IPIC έχει διάρκεια 20 ετών και θα φέρει συνολικά 425 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της Ρεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα