Αποτέλεσμα στη Μαδρίτη

Ο Ολυμπιακός έχει παίξει με αρκετές ομάδες από το υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο Champions League, τις έχει ταλαιπωρήσει στην έδρα τους, αλλά την Τετάρτη στη Μαδρίτη οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν να εξαργυρώσουν με αποτέλεσμα πρόκρισης την καλή τους φετινή παρουσία.
Ο Ολυμπιακός έχει
κάνει νίκες τα τελευταία χρόνια, στη Γαλλία με την Μαρσέιγ και την Μονπελιέ και στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ, ενώ έχει πάρει ισοπαλία από την Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Πέρσι παίζοντας με την Μάντσεστερ Γ. (παρά το τελικό 0-3 και τον αποκλεισμό, την είχε σε θέση άμυνας έως το φινάλε στο Ολντ Τράφορντ), την Ρεάλ λίγο πιο παλιά, την Γιουβέντους, την Παρί, την Ντόρτμουντ, την Σάλκε πιο πρόσφατα. Στη συγκεκριμένη όμως αναμέτρηση οι ερυθρόλευκοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα κι ας μην βγάλουν μάτια με την απόδοση τους. Άλλωστε στο παρελθόν υπήρξαν φορές που άξιζαν νίκες ή ισοπαλίες, έπαιζαν επιθετικά, αποσπώντας τα εύσημα για την απόδοση τους, αλλά έχαναν το αυτονόητο, που ήταν οι βαθμοί ή η πρόκριση. Γι΄αυτό τώρα θέλουν το αποτέλεσμα κι ας μην πιάσουν ψηλά στάνταρ θεάματος. Εξάλλου θα πρέπει να δούμε πως θα παρουσιαστούν μετά την διακοπή των τριών εβδομάδων, τις δύο λόγω εθνικής και την επιπλέον εξαιτίας της αναβολής του πρωταθλήματος.

Ο Μίτσελ ποντάρει στην αναγέννηση του Μήτρογλου, στην απάντηση της ομάδας του στην ικανότητα της Ατλέτικο στο ψηλό παιχνίδι και στη γρήγορη μεταφορά της μπάλας στην επίθεση, από τους χαφ, τον Αφελάι και τον Τσόρι. Ο Αφελάι που παρότι ήταν τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα δεν έχει παίξει ποτέ στο Βιθέντε Καλντερόν κι αν τελικά χρησιμοποιηθεί την Τετάρτη θα κάνει την παρθενική εμφάνισή του σε αυτό το γήπεδο. Για το θέμα Πουλίδο λέγονται διάφορα, αλλά στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι από τον Γενάρη θα έχουν τον Μεξικανό και γι΄αυτό έχουν κρατήσει ανοιχτή θέση ξένου παίκτη στο ρόστερ τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα