Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τη στήριξη της Οργάνωσης Babyfeat

Χαμόγελα, διασκέδαση, παιχνίδι και εκπλήξεις μας περιμένουν αυτήν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar “Merry Christmas! Bazaar”, για τη στήριξη της οργάνωσης Babyfeat, 10.00 με 18.00, στο Pallini Tennis Park, Ιδομενέως και Κορίνθου, στην Παλλήνη.

Σε έναν μοναδικό χώρο, ιδανικό για παιχνίδι και happenings, τουλάχιστον 20 χειροτέχνες θα μας περιμένουν με τις δημιουργίες τους, αλλά και πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες, για να περάσουμε μία υπέροχη Κυριακή.

Στο
bazaar θα βρούμε άπειρες επιλογές για δώρα, χριστουγεννιάτικα είδη, δερμάτινα, αξεσουάρ, παιδικά είδη, παιχνίδια, κοσμήματα, γλυκά, ρούχα, διακοσμητικά και ότι άλλο βάζει η φαντασία μας.... Ακόμη, θα φωτογραφηθούμε με γιορτινή διάθεση από την Angela Logara Photography παραλαμβάνοντας τις φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή.

Με τις αγορές μας από το bazaar στηρίζουμε τις δράσεις της οργάνωσης BabyFeat που λειτουργεί το πρώτο στην Ελλάδα ανταλλακτήριο παιδικών ειδών και βοηθάει οικογένειες με παιδιά που διαπιστωμένα έχουν ανάγκη.

Το BabyFeat στα 3 χρόνια ενεργών δράσεων έχει διαχειριστεί πάνω από 9 τόνους παιδικά είδη που έχουν δωρίσει και έχουν ανταλλάξει οικογένειες με παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα παιδικά είδη βρίσκουν μια νέα αγκαλιά με καινούργιες οικογένειες ή νέο σκοπό στο Εργαστήρι Δημιουργικής επαναχρησιμοποίησης της οργάνωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα