Με το δεξί η «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

Πάνω από 1.1 εκ. ευρώ μαζεύτηκε στην πρώτη μέρα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ενώ το ποσό αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες.
Εξαιρετική ήταν η αρχή της ηλεκτρονικής εγγραφής των μελών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην πρώτη μέρα λειτουργίας της, αφού περισσότεροι από 432 φίλοι των πράσινων δήλωσαν "παρών".

Μπορεί ο αριθμός να φαίνεται αρχικά μικρός, όμως πρέπει να υπολογίσουμε ορισμένους παράγοντες που θα λειτουργήσουν υπέρ της Συμμαχίας στη συνέχεια του μήνα.

Πρώτα απ΄ολα  ήταν η πρώτη μέρα και όπως ήταν λογικό δεν έλειψαν τα προβλήματα και η διστακτικότητα του κόσμου,

μέχρι να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Συμμαχίας για πληροφορίες.

Από εκεί και πέρα πρέπει να υπολογίσουμε πως αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα προτιμήσουν να γραφτούν με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή πηγαίνοντας για το εισιτήριο διαρκείας (που θα έχει έκπτωση  50% για τα μέλη) στα γραφεία της ΠΑΕ και της Συμμαχίας.

Επίσης λόγω του προχωρημένου της ώρας (13:00 έκανε ντεμπούτο) αρκετοί φίλοι των πράσινων δεν είχαν τη δυνατότητα να πάνε σε κάποια τράπεζα για να καταβάλουν χρήματα έτσι ώστε να γίνουν μέλη.

Πρέπει επίσης να τονιστεί πως είτε βάλει κάποιος 175 ευρώ, είτε 175.000 ευρώ έχει το ίδιο δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής, γεγονός που δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα