Χαρδούβελης: Κανένα τελεσίγραφο από την Κομισιόν

«Δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο από την Κομισιόν», υπογράμμισε ο Γκίκας Χαρδούβελης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ερωτηθείς για την πληροφορία ότι πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διαμηνύουν ότι τα περιθώρια στενεύουν και ότι εντός των επομένων 48 ωρών, θα πρέπει να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις που θα καθιστούν εφικτή την επιστροφή της τρόικας στην Ελλάδα. Ο

κ. Χαρδούβελης υπογράμμισε ότι η διαπραγμάτευση προχωρά, δηλώνοντας ωστόσο άγνοια για το πότε θα επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα, εκτιμώντας πάντως ότι θα προλάβουμε τις προθεσμίες μέχρι το Eurogroup στις 8 Δεκεμβρίου.

Τέλος, ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι τον «άδειασε» το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τις αστοχίες γύρω από τον ΕΝΦΙΑ και την μεταφορά αρμοδιοτήτων στον υφυπουργό Οικονομικών, ο κ. Χαρδούβελης απάντησε αρνητικά

Αύριο στις 2μμ, ο υπουργός Οικονομικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εν τω μεταξύ, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM και αναφερόμενη στη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα, ανέφερε ότι έχει τις δυσκολίες της και τα όρια της -πολύ περισσότερο που είναι η τελευταία- και διατύπωσε την πεποίθηση ότι θα ολοκληρωθεί. Σε ερώτηση αν υπάρχει θέμα με τον κ. Χαρδούβελη στην κυβέρνηση, με αφορμή και τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε πως επρόκειτο για συνάντηση εργασίας, και εφόσον διαρκούν οι διαπραγματεύσεις είναι φυσιολογικό ο πρωθυπουργός να συνεργάζεται με τον υπουργό Οικονομικών.

«Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, η κυβέρνηση είναι ενιαία και ο κ. Χαρδούβελης απολαμβάνει απολύτως της εμπιστοσύνης και της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα